Investera i rikare biologisk mångfald

Digitalt event 31 maj 2023

OBS! Digital länk till Zoom skickas ut ett par dagar före eventet.

Varför ska svenska företag och organisationer satsa på rikare biologisk mångfald? Hur följer företag upp sitt avtryck idag? Vilket värde kan en investering i biologisk mångfald ge? Dessa frågor kommer att diskuteras under hybrideventet World Forest Forum 23 som arrangeras 31 maj.

Årets program bjuder på både internationella och nationella föreläsare samt reflektioner och fördjupande samtal där lösningar att nå en rikare biologisk mångfald diskuteras. Maxim Vergeichik, UNDP, ger oss ett globalt perspektiv på den privata sektorns möjlighet att investera i biologisk mångfald. Resultatet från världsledande forskning om biokrediter som finansieringslösning presenteras av Aleksandra Holmlund. Dessutom berättar stora företag som Ericsson, Swedbank och Boliden hur de tänker kring företagens avtryck och möjlighet att i stället bidra till en biologisk mångfald.

World Forest Forum är ett återkommande årligt hybridevent som anordnas i Granö, Västerbotten. Förra årets arrangemang visade att det uppstår spännande samtal och nya idéer när människor med olika erfarenheter möts, även vid digitala möten. Missa inte ett av årets viktigaste event utan anmäl dig nu!

Eventet hålls i huvudsak på engelska men det finns möjlighet att ställa frågor på svenska för den som föredrar det.

Eventet är kostnadsfritt då stiftelsen World Forest Forum vill att så många som möjligt ska kunna ta del av presentationerna och samtalen. Det finns dock möjlighet för den som vill bidra till kostnaderna för eventet. Genom att betala in 1 000 kr på bankgiro 5639-6914, Stiftelsen World Forest Forum, möjliggör du att fler event kan anordnas i framtiden. Så snart betalningen registrerats erhåller du ett kvitto med specificerad moms.

Det digitala eventet är fullbokat.